Četiri principa kojima se vodimo:

Komunikacija, poštovanje, predanost i dugoročna saradnja.

Poverenje se zaslužuje.

Beograd 2020.

Naša Misija

Čudno poređenje, ali IT je kao medicinska industrija. Hirurg ne obavlja ginekološki tretman. Ista takva situacija je i ovde. Mi pokrivamo jasan spektar usluga i držimo ih se. Radimo ono što najbolje znamo bez kompromisa u pogledu kvaliteta i tehnologije.

Naš cilj je da pomognemo našim klijentima da izgrade svoje poslovanje korišćenjem i pojednostavljenjem tehnologije. Mi stalno imamo najbolje interese naših klijenata na umu i pružamo iskrenu i jasnu komunikaciju.

Zato, kada se jednom posvetimo, nema sumnje da nećemo ispuniti ono što se od nas očekuje, a to je perfektan rad. Naši klijenti dobijaju rešenja koja šalju pravu poruku njihovim klijentima i dobijaju priznanje na tržištu.

Česta Pitanja

Plutonium je osnovan 2019 godine od strane tri prijatelja sa različitim veštinama koji su želeli da naprave celinu koja bi napravila uticaj na njihove živote ali i živote ljudi kojima bi pomogli.

Sedište Plutonium-a je u Beogradu, Srbija.

Da naravno i radujemo se tome. Prvo nam se javite preko kontakt forme sajta ili emaila, pa možemo zakazati  sastanak uživo.

Najviše volimo odnose sa klijentima kroz koje učimo o ljudima generalno, konstantno sticanje znanja o novim poslovima i tehnologijama i pomoć koju pružamo ljudima da bi im olakšali put do ostvarenja njihovih snova.

Ne! Pravimo Web Sajtove, radimo SEO optimizaciju, vršimo nadogradnju Web Sajtova, reagujemo u hitnim slučajevima kada nešto ne radi, ispravljamo vaša stara rešenja. U mogućnosti smo da vam pomognemo u vezi svega portebnog vezano za  dizajn i razvoj vaše veb stranice. Takođe radimo marketing, marketing na  društvenim mrežama, copywriting i generalno pravljenje brenda.