U moru digitalnih agencija Vi ste pronašli baš nas?
Na pravom ste putu.
Zaslužujete da Vam pomognemo.

01

Marketing

SEO Optimizacija

PPC

CRM

Social Media Marketing

E-Commerce Marketing

Istraživanje Konkurencije

02

Web Development

E-Commerce Sajtovi

Prezentacioni Sajtovi

Bug Fixes

Redizajn

Održavanje

03

Komunikacije

Copywriting

Kreiranje Identiteta

PR

Social Media Content

Branding

Sales

Tehnologije i alati koje koristimo

WordPress

Ubedljivo najveći i najpoznatiji CMS. Udeo WordPress-a je 35% svih web lokacija na World Wide Web-u. A i pored toga, WordPress je omiljeno onlajn sredstvo naših partnera za njihovo poslovanje zbog velike upotrebljivosti, brze isporuke i lakoće korišćenja.

Adobe Programi

Adobe programi su postali standard u produkciji sadržaja u dizajnu, web i video obradi. Pomoću ovih programa naša kompanija omogučava vašoj moderan i atraktivan dizajn, bilo da je to za vaš sajt ili za neku od naših drugih usluga. Mi koristimo Photoshop, Illustrator, Lightroom, Adobe XD, Premiere Pro i After Effects.

Semrush

Da bi znali šta Vaši kupci žele i šta Vaša konkurencija radi morate znati šta guglaju. Uz pomoć Sem Rusha ne mogu Vam se sakriti ni na inkognito modu. Neizostavan za kreiranje efektnih kampanji i uspešan SEO. Najprecizniji alat za Balkan.
React

React

React je JavaScript biblioteka kreirana sa ciljem izgradnje korisničkih interfejsa. Od svog debija 2011. godine, React je postao jedan od najpopularnijih front-end framework-a za izradu web aplikacija.
WooComerce

WooComerce

WooCommerce je dodatak za e-commerce WordPress sajtove. Dizajniran je da zadovolji sve zahteve, kako male tako i velike trgovce.
AdWords

Google AdWords

AdWords je Google-ova platforma za oglašavanje preduzeća koja žele da prikazuju oglase na Google-u. AdWords program omogućava preduzećima da odrede budžet za oglašavanje i plaćaju samo kada ljudi kliknu na oglase. Usluga oglasa je uglavnom usredsređena na ključne reči.

Najmoćniji alat

Tehnologija može da omogući čoveku da skoči sa ivice svemira na Zamlju.
Ali mozak je taj zaslužan za ideju.